DROMEC aandrijftechniek HydroMec assembly center Nederland

Visionair bedrijfsbezoek in Italië

HydroMec SPA Italië is voor DROMEC aandrijftechniek leverancier van tandwielkasten. In ruim 25 jaar heeft DROMEC aandrijftechniek een stabiele relatie opgebouwd met dit betrouwbare familiebedrijf. Begin maart brachten de collega’s Joost en Marien een visionair bedrijfsbezoek.

HydroMec assembly center

Voor alles wat draait en beweegt levert DROMEC aandrijftechniek tandwielkasten. Het bedrijf stelt klantspecifieke aandrijvingen samen voor elke machinebouwer OEM (Original Equipment Manufacturer). Het dealerschap van HydroMec is exclusief voor DROMEC aandrijftechniek in Nederland. Als HydroMec assembly center heeft DROMEC aandrijftechniek het hele assortiment van tandwielkasten in losse onderdelen in zeer ruime voorraad. Voor elke situatie kan DROMEC aandrijftechniek een doelgerichte oplossing creëren. Met dit concept is DROMEC aandrijftechniek heel flexibelen servicegericht voor elke specifieke klant en dat is uniek!

Product configurator

HydroMec SPA Italië, gevestigd in Sovizzo bij Venetië, levert 35.000 tandwielkasten per maand wereldwijd. Het familiebedrijf werkt met 75 personen aan kwalitatief hoogwaardige producten. De snelle levertijden en beschikbaarheid van specials maakt het bedrijf tot een betrouwbare partner. HydroMec heeft een website met online productconfigurator, waarbij de klant zijn eigen tandwielkast tot 4600 Nm kan samenstellen en een 3D stepfile kan genereren. Via DROMEC aandrijftechniek wordt de tandwielkast aangeboden en heeft de klant de mogelijkheid om meerdere stuks te bestellen. Tevens heeft HydroMec een zogenaamde ‘pronto’ stand-by voorraad, dit is voor uitzonderlijke noodgevallen.

Joost: ‘HydroMec heeft dezelfde mentaliteit als DROMEC; korte lijnen en snel schakelen. We kunnen met deze tools van het HydroMec assembly center voor elke klant een speciale aandrijving ontwikkelen. Met onze grote voorraad zijn we in staat om voor elke noodsituatie een oplossing te realiseren.’

 

Op groepsfoto (v.l.n.r.):

  1. Licia Granziera
    Customer Service Manager
    Export Sales
  2. Daniele Brusaporco 
    Head of Sales & Marketing Export 
  3. Marien Torn Broers
  4. Joost Ressing
Neem contact op met Joost of Marien

Meer afbeeldingen