Hollands vakmanschap bij DROMEC Aandrijftechniek

Misschien was het je al opgevallen, maar vanaf dit jaar noemen we Dromec Drives gewoon weer Dromec Aandrijftechniek. We richten ons met aandrijvingen uit voorraad, maatwerk aandrijvingen en besturingstechniek met name op de Nederlandse markt en daar past Aandrijftechniek beter bij. Hollands vakmanschap gecombineerd met jarenlange praktijkervaringen in het meedenken met onze klanten.

Kwaliteit in een nieuw jasje?

Zeker! We blijven de kwaliteit, service en snelheid leveren die je van ons en de leverancier gewend bent. Daarnaast zullen we de komende tijd ook regelmatig met nieuwe, innovatieve oplossingen komen voor aandrijftechniek. Met name elektrische aandrijvingen maken momenteel grote ontwikkelingen door in het licht van duurzaamheid, kracht en betrouwbaarheid.

Benieuwd naar onze krachtige aandrijvingen in combinatie met de beste service en veel uit voorraad leverbaar? Neem dan snel contact met ons op via [email protected] of bel (0317) 68 11 57.

Contact met Dromec

Dromec Drives is nu Dromec Aandrijftechniek!

Uw aandrijfvraagstuk bespreken? Dit kan bij ons maar ook bij u op locatie.

Samen met onze klanten selecteren wij dagelijks de perfecte aandrijving geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

DROMEC aandrijftechniek is een zogenaamd Hydromec Assembly Center. Dat houdt in dat nagenoeg het gehele Hydromec aandrijf programma in losse onderdelen op voorraad ligt. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel de door u gewenste aandrijving te bouwen in de juiste ratio, eventueel voorzien van een uit voorraad leverbare draaistroom (rem) motor. Ook op het gebied van grote series en/of  afroeporders kunnen wij u ontzorgen. Naast Hydromec leveren wij variatoren van Varspé , elektromotoren met opgebouwde frequentieregelaar, speciale besturingen, voorzien wij standaard IEC motoren van IP55 of IP65 elektromagnetische remmen en bouwen klantspecifieke aandrijvingen.

ALL ABOUT MOTION!

Service, storing & spareparts

Stilstand in uw proces als gevolg van een defecte tandwielkast of motor? Door onze grote voorraad aandrijvingen, spareparts en motoren bent u snel weer operationeel.

U kunt ons als volgt bereiken:

  • Op werkdagen tussen 8:00-17:00 op tel.nr.: 0317-681155
  • Buiten openingstijden zijn wij bereikbaar op storingsnummer: 0317-681156 of via mail [email protected]
  • Voor service-inzet kunnen extra kosten worden gerekend afhankelijk van tijd en plaats.

Marien Torn Broers

Sales Dromec aandrijftechniek