Nieuwe ontwikkeling HydroMec

bij DROMEC Aandrijftechniek

DROMEC Aandrijftechniek start het nieuwe jaar met een nieuwe ontwikkeling op het gebied van wormwielkasten van onze Italiaanse leverancier HydroMec. De nieuwe M-serie wormwielkasten is een innovatie waarmee DROMEC Aandrijftechniek zich nog gerichter kan onderscheiden bij de klant.

M-range

Hydromec heeft met de vierkante M-serie een compleet assortiment wormwielaandrijvingen. Van M30 tot M85 in aluminium en van M11 tot M15 in gietijzer, volledig uitwisselbaar met de Motovario wormwielaandrijvingen. Belangrijkste kernkwaliteit is dat DROMEC Aandrijftechniek dit ruime assortiment in korte tijd kan aanleveren. En mocht er met spoed een speciaal onderdeel nodig zijn, heeft DROMEC Aandrijftechniek beschikking over een speciale Pronto voorraad rechtstreeks vanuit HydroMec Italië.

Uniek product

De M-serie wordt volledig geproduceerd in Italië. Hiermee garandeert HydroMec de hoge productkwaliteit en afwerking van het wormwiel met nikkel en brons. De wormwielaandrijving biedt diverse mogelijkheden op het gebied van ATEX, RVS holle as, verlengde worm-as, enkele en dubbel uitgaande as, aanbouwflenzen voor servomotoren, etc. De service monteurs van DROMEC Aandrijftechniek weten voor elk technische vraag een klantspecifieke oplossing.

Joost Sales DROMEC:
‘HydroMec is het enige bedrijf met echt een groot portfolio op het gebied van wormwielaandrijvingen. We zijn daarom heel blij dat we met deze constructieve samenwerking steeds verder uit kunnen bouwen en als DROMEC Aandrijftechniek deze nieuwe ontwikkeling kunnen aanbieden bij onze klanten.’

 

Download de factsheet PDF van Hydromec M lijn hier >

Contact met Dromec

Meer afbeeldingen

Uw aandrijfvraagstuk bespreken? Dit kan bij ons maar ook bij u op locatie.

Samen met onze klanten selecteren wij dagelijks de perfecte aandrijving geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

DROMEC aandrijftechniek is een zogenaamd Hydromec Assembly Center. Dat houdt in dat nagenoeg het gehele Hydromec aandrijf programma in losse onderdelen op voorraad ligt. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel de door u gewenste aandrijving te bouwen in de juiste ratio, eventueel voorzien van een uit voorraad leverbare draaistroom (rem) motor. Ook op het gebied van grote series en/of  afroeporders kunnen wij u ontzorgen. Naast Hydromec leveren wij variatoren van Varspé , elektromotoren met opgebouwde frequentieregelaar, speciale besturingen, voorzien wij standaard IEC motoren van IP55 of IP65 elektromagnetische remmen en bouwen klantspecifieke aandrijvingen.

ALL ABOUT MOTION!

Service, storing & spareparts

Stilstand in uw proces als gevolg van een defecte tandwielkast of motor? Door onze grote voorraad aandrijvingen, spareparts en motoren bent u snel weer operationeel.

U kunt ons als volgt bereiken:

  • Op werkdagen tussen 8:00-17:00 op tel.nr.: 0317-681155
  • Buiten openingstijden zijn wij bereikbaar op storingsnummer: 0317-681156 of via mail [email protected]
  • Voor service-inzet kunnen extra kosten worden gerekend afhankelijk van tijd en plaats.

Marien Torn Broers

Sales Dromec aandrijftechniek