Serie aandrijvingen voor tractielieren Blommaert

DROMEC Aandrijftechniek levert serie aandrijvingen voor tractielieren Blommaert

Blommaert Aluminium is marktleider op het gebied van aluminium scheepsluiken voor binnenvaartschepen. Met een uniek systeem worden de scheepsluiken op een efficiënte manier geopend en gesloten bij het transport over de binnenwateren. DROMEC Aandrijftechniek heeft voor de 56 tractielieren voor dit systeem een serie speciale aandrijvingen geleverd.

Elektrische aandrijving én handslinger

De hoofdaandrijving van dit systeem is een speciale 1,5kWh ICME elektromotor in combinatie met een HydroMec co-axiaal tandwielkast. Het bijzondere aan deze motor is dat hij zowel elektrisch als handmatig aangedreven kan worden door een speciaal ontworpen 6-kant as op de achterzijde van de motor. Op deze uitgaande as kan zowel een handslinger als een accu boormachine bevestigd worden. Op die manier is de klant ook in het geval van stroomuitval altijd verzekerd van een bedienbaar systeem. De remmotor voorzien van een RVS wrijvingsplaat en een handremlichter om in extreme zeewater condities betrouwbaar te blijven functioneren. Bij DROMEC Aandrijftechniek zijn deze specials een mooie uitdaging!

Contact met Dromec

Meer afbeeldingen

Uw aandrijfvraagstuk bespreken? Dit kan bij ons maar ook bij u op locatie.

Samen met onze klanten selecteren wij dagelijks de perfecte aandrijving geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

DROMEC aandrijftechniek is een zogenaamd Hydromec Assembly Center. Dat houdt in dat nagenoeg het gehele Hydromec aandrijf programma in losse onderdelen op voorraad ligt. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel de door u gewenste aandrijving te bouwen in de juiste ratio, eventueel voorzien van een uit voorraad leverbare draaistroom (rem) motor. Ook op het gebied van grote series en/of  afroeporders kunnen wij u ontzorgen. Naast Hydromec leveren wij variatoren van Varspé , elektromotoren met opgebouwde frequentieregelaar, speciale besturingen, voorzien wij standaard IEC motoren van IP55 of IP65 elektromagnetische remmen en bouwen klantspecifieke aandrijvingen.

ALL ABOUT MOTION!

Service, storing & spareparts

Stilstand in uw proces als gevolg van een defecte tandwielkast of motor? Door onze grote voorraad aandrijvingen, spareparts en motoren bent u snel weer operationeel.

U kunt ons als volgt bereiken:

  • Op werkdagen tussen 8:00-17:00 op tel.nr.: 0317-681155
  • Buiten openingstijden zijn wij bereikbaar op storingsnummer: 0317-681156 of via mail [email protected]
  • Voor service-inzet kunnen extra kosten worden gerekend afhankelijk van tijd en plaats.

Marien Torn Broers

Sales Dromec aandrijftechniek