Over DROMEC

DROMEC aandrijftechniek. Betrouwbaar in aandrijftechniek

Samen met onze klanten selecteren wij dagelijks de perfecte aandrijving geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

DROMEC aandrijftechniek is een zogenaamd Hydromec Assembly Center. Dat houdt in dat nagenoeg het gehele Hydromec aandrijf programma in losse onderdelen op voorraad ligt. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel de door u gewenste aandrijving te bouwen in de juiste ratio, eventueel voorzien van een uit voorraad leverbare draaistroom (rem) motor. Ook op het gebied van grote series en/of  afroeporders kunnen wij u ontzorgen. Naast Hydromec leveren wij variatoren van Varspé , elektromotoren met opgebouwde frequentieregelaar, speciale besturingen, voorzien wij standaard IEC motoren van IP55 of IP65 elektromagnetische remmen en bouwen klantspecifieke aandrijvingen.

WE’RE ALL ABOUT MOTION!

 

Onze nieuwe bedrijfsfilm al gezien?

Contact opnemen

Levering binnen 24 uur dankzij ons geavanceerde voorraad systeem

Wij zijn gespecialiseerd in klantspecifieke oplossingen maar ook voor standaard toepassingen bent u bij DROMEC aandrijftechniek aan het juiste adres.

Bekijk onze aandrijvingen

Ontmoet het team van DROMEC aandrijftechniek

Omdat het goed is een beeld te hebben bij de mensen die u dagelijks te woord staan, stellen wij ons graag aan u voor!

Natuurlijk bent u altijd welkom om eens langs te komen om persoonlijk kennis te maken en met eigen ogen te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Jacob van Laar
Service en Aftersales
Neline Drost
Administratie / Front Office
Peter Mulder
Account Manager

Wij zorgen dat uw bedrijfsproces soepel verloopt

We staan klaar om vragen over onze producten te beantwoorden en mee te denken over oplossingen. Neem contact met ons op en we helpen u verder.