Rijwerk aandrijvingen

Dromec aandrijftechniek levert compleet systeem rijwerk aandrijvingen, lieren en centrale besturing voor project te Curacao

Onder het mom van “alles onder één dak ” heeft Dromec een systeem ontworpen en gebouwd voor een tweetal verrijdbare portalen ten behoeve van de renovatie van de Wilhelmina brug te Curacao.
Het systeem bestaat uit:

  • 8x rijwerkaandrijving opgebouwd uit HYDROMEC  opsteek aandrijving type: PFC72 met door Dromec aangepaste IP56 remmotoren
  • 4x 3mT Dromec hijslieren typ: EPH-3000 inclusief 56 meter staalkabel
  • 1x Centrale besturing compleet met kabelboom voor gehele systeem.

De rijwerkmotoren, lieren als ook de centrale besturing zijn voorzien van Harting stekkers zodat het aansluiten op locatie eenvoudig en foutloos kan plaatsvinden. Systeem is zo opgezet dat beide portalen zowel onafhankelijk van elkaar kunnen of gelijktijdig parallel kunnen worden ingezet (rijden en hijsen) middels de op elke portaal aanwezige bedrade handpeer of middels de draadloze remote control.
Zie onderstaande afbeeldingen voor enkele foto’s

 

Elektromotoren met opgebouwde frequentieregelaars

Dromec aandrijftechniek levert ook elektromotoren met opbouw frequentieregelaars voor decentrale applicaties

Deze speciale frequentieregelaars zijn bij uitstek geschikt voor transportsysteemtoepassingen in de industriële omgeving waarvoor een decentrale regelaar met communicatiemogelijkheden vereist is. Dit geldt met name voor de automobielsector, distributiecentra en luchthavens. Deze regelaars worden direct op de motor geplaatst met een IP klasse t/m IP66. Deze regelaars zijn o.a. geschikt voor pomp- en ventilatortoepassingen waarbij een motorgeïntegreerde regelaar vereist is.

 

Zie onderstaande afbeeldingen voor enkele foto’s

 

Dromec aandrijftechniek gespecialiseerd in opbouw van remmen op elektromotoren

Dromec aandrijftechniek gespecialiseerd in opbouw van remmen op elektromotoren.

Dit verzorgen wij voor nieuw te leveren elektromotoren  of voor uw huidige elektromotor.

Daarnaast verzorgen wij o.a:

  • Opbouw geforceerde koeling
  • Inbouw PTC / PT100 / PT1000
  • Inbouw Anti Condens Heaters
  • Aanbouw encoders

 

Zie onderstaande afbeeldingen voor enkele foto’s

 

Uw aandrijfvraagstuk bespreken? Dit kan bij ons maar ook bij u op locatie.

Samen met onze klanten selecteren wij dagelijks de perfecte aandrijving geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

DROMEC aandrijftechniek is een zogenaamd Hydromec Assembly Center. Dat houdt in dat nagenoeg het gehele Hydromec aandrijf programma in losse onderdelen op voorraad ligt. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel de door u gewenste aandrijving te bouwen in de juiste ratio, eventueel voorzien van een uit voorraad leverbare draaistroom (rem) motor. Ook op het gebied van grote series en/of  afroeporders kunnen wij u ontzorgen. Naast Hydromec leveren wij variatoren van Varspé , elektromotoren met opgebouwde frequentieregelaar, speciale besturingen, voorzien wij standaard IEC motoren van IP55 of IP65 elektromagnetische remmen en bouwen klantspecifieke aandrijvingen.

ALL ABOUT MOTION!

Service, storing & spareparts

Stilstand in uw proces als gevolg van een defecte tandwielkast of motor? Door onze grote voorraad aandrijvingen, spareparts en motoren bent u snel weer operationeel.

U kunt ons als volgt bereiken:

  • Op werkdagen tussen 8:00-17:00 op tel.nr.: 0317-681155
  • Buiten openingstijden zijn wij bereikbaar op storingsnummer: 0317-681156 of via mail [email protected]
  • Voor service-inzet kunnen extra kosten worden gerekend afhankelijk van tijd en plaats.

Marien Torn Broers

Sales Dromec aandrijftechniek